Snelmenu

Openingsuren
slachtoffer
wijkteam
afwezigheidstoezicht
woninginbraak
preventietips
evenementen
verkeerscontroles en wegenwerken

Jaarverslag 2018

jvs 2018w 

Mijn wijkteam

 

voetpatrouillewijk w
De wijkinspecteur weet als geen ander wat er leeft in uw buurt.


Heeft u ons nodig? Wij zijn er voor u!

Als het dringend is, belt u 101.

Voor niet-dringende veiligheidsproblemen kunt u terecht bij de politiemensen van het Wijkteam Rupel Noord (Hemiksem, Niel en Schelle) of Wijkteam Rupel Zuid (Boom en Rumst). Het wijkteam bestaat uit de wijkinspecteurs, enkele verkeersspecialisten en inspecteurs die kleine gerechtelijke problemen behandelen. Als team proberen zij samen met u te werken aan een leefbare en veilige gemeente.

Dus, heeftt u iets te melden, bent u ongerust over wat er gaande is in uw buurt, ondervindt u hinder? Aarzel niet uw wijkteam te contacteren. Dit kan op verschillende manieren:
• Stuur ons een mailtje: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
• Stuur ons een berichtje via Facebook. Vraag om lid te worden van de gesloten wijkteamgroep Boom, Hemiksem, Niel, Rumst of Schelle.
• Spring even binnen op het gemeentehuis: hier vindt u onze openingsuren.
• Bel ons op het algemene nummer 03 443 09 00. Iemand van het wijkteam zal dan zo spoedig mogelijk met u contact opnemen.
• Spreek uw wijkinspecteur aan
• Een briefje in de bus kan natuurlijk ook nog altijd!

©2015 Copyright by Lokale PolitieZone Rupel

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok