Online aangifte

police-on-web

20180924 DSC 8152w2

Onze politiezone werkt aan een veilige Rupelstreek. Door preventief op te treden. Door te bemiddelen bij krakeel onder buren. Door veel met de mensen te praten en de ogen de kost te geven. Desnoods ook door op te treden.
Politiemensen mogen immers dwang gebruiken - in nauw omschreven situaties.
Maar veiligheid is niet iets wat we alleen kunnen klaarspelen. We doen daarvoor ook beroep op iedere burger. Op u.

Niet opdat iedereen iedereen zou bespioneren, maar omdat met enige gemeenschapszin problemen kunnen worden gesignaleerd voordat ze uit de hand lopen. Daar worden we allemaal beter van.

Mensen maken een organisatie. Onze Lokale PolitieZone Rupel telt als er geen vacatures zouden zijn 131 personeelsleden. Dit zijn niet allemaal geüniformeerden. 24 administratieve medewerkers staan onze 107 politieambtenaren bij op administratief of technisch vlak. De politiezone Rupel wordt geleid door korpschef hoofdcommissaris Peter Muyshondt.

We trachten onszelf zo te organiseren dat al die personeelsleden zich goed voelen en prettig kunnen werken. Alleen als de voorwaarden en omstandigheden waaronder we werken in orde zijn, kunnen we een goed product leveren: veiligheid.

©2015 Copyright by Lokale PolitieZone Rupel

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok