Snelmenu

Openingsuren
slachtoffer
wijkteam
afwezigheidstoezicht
woninginbraak
preventietips
evenementen
verkeerscontroles en wegenwerken

Online aangifte

police-on-web

PolitieRupel_logo_w

Naast de huisstijl van de lokale en federale politie die voor het ganse land dezelfde is, heeft de Lokale PolitieZone Rupel een eigen huisstijl om als "merk" van veiligheidspartner een brug te vormen met haar burgers, klanten en partners.

De handafdruk is het merkteken van de huisstijl en verwijst naar de kleistreek waarin de politiezone zich bevindt.

De vijf vingers van de hand geven aan dat het hier gaat om een zone van vijf gemeenten en verwijzen eveneens naar de vijf pijlers van de gemeenschapsgerichte politiezorg en de vijf waarden van onze politiezone. Het zijn vijf vingers aan één hand, die allen even noodzakelijk zijn voor een volledige en functionele hand. Het is een open hand die een helpende hand wil zijn voor diegene die ze nodig heeft.

De baseline van het logo is "Samen werken aan veiligheid", de missie van de Lokale PolitieZone Rupel. Dit betekent dat iedereen in onze zone, zowel onze inwoners als de politie en haar partners, een taak heeft om voor een veiligere omgeving te zorgen. De politie kan dit niet zonder haar inwoners en vice versa. Daarom reikt de PolitieZone Rupel de bevolking haar hand.

©2015 Copyright by Lokale PolitieZone Rupel

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok