Online aangifte

police-on-web

Heb je hulp nodig?

Werd je slachtoffer van diefstal?

Is de dader nog ter plaatse? Bel onmiddellijk 101 voor dringende politiehulp. Verleen medewerking als de dader je bedreigt. Jouw gezondheid is unieker dan geld.

Is de dader al weg? Onthou de persoonbeschrijving, kledij, nummerplaat... Vraag of andere mensen of camera's kunnen getuigen. Doe aangifte bij de politie. Onze openingsuren vind je hier.

Werd ook jouw identiteitskaart, bankkaart of kredietkaart gestolen?

 

Bel onmiddellijk het nummer 070 344 344 om betaalkaarten (ook tankkaarten of apps op gsm) te blokkeren.

Klik hier om gestolen of verloren identiteitsdocumenten meteen te blokkeren.

card_stop

Doe daarna aangifte op het politiecommissariaat. Breng twee pasfoto's mee zodat een zogeheten 'bewijs van aangifte van verlies, diefstal of vernietiging van een identiteits- of vreemdelingenkaart' kan worden opgesteld. Dat voorlopig identiteitsbewijs blijft één maand geldig in het binnenland.

Op die manier kan je tijdig een nieuwe identiteitskaart aanvragen op het gemeentehuis van jouw woonplaats. Vergeet ook daar de pasfoto's niet mee te brengen plus de kostprijs van de kaart. Klik hier om de prijzen van je gemeente op te zoeken.

©2015 Copyright by Lokale PolitieZone Rupel

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok