Nieuws en duiding

De Rupelse Politiekalender editie 2019 komt eraan!

politiekalender 2019w
Deze week zal de vierde editie van onze politiekalender bij alle Rupelse gezinnen in de brievenbus vallen. Door een kalender aan te bieden die thuis kan worden opgehangen, willen we een heel jaar door vertellen waarmee we bezig zijn, maar tegelijk ook wijzen op het feit dat veiligheid iets is waar iedereen zich elke dag van bewust moet zijn.

 

‘Samen werken aan veiligheid’ hoeft niet saai te zijn. Dankzij de eerder ludieke tekeningen worden veiligheid en leefbaarheid door een speelse bril bekeken. Zonder afbreuk te doen aan de informatie die we willen meegeven.

De Lokale PolitieZone Rupel staat 24u op 24u klaar om de veiligheid en leefbaarheid in uw buurt te handhaven. En dan doen we met een heel team. Onze politiezone omvat dan ook veel meer dan de patrouille of de wijkinspecteur die u op straat tegenkomt. Dat willen we u graag in deze nieuwe editie duidelijk maken.

De politiekalender wordt gedrukt op 30.000 exemplaren en alle gezinnen in Boom, Hemiksem, Niel, Rumst en Schelle ontvangen midden december hun persoonlijk exemplaar in de versie van de gemeente waar zij wonen. Mensen die in het komende jaar als nieuwe inwoners naar de Rupelstreek verhuizen, ontvangen van hun wijkinspecteur ook een exemplaar.

©2015 Copyright by Lokale PolitieZone Rupel