Nieuws en duiding

Werken voormalige asbeststort stilgelegd

asbest Boom
Het voormalige asbeststort in de Kleiputten van Terhagen wordt op bevel van de burgemeester omheind en tijdelijk, plaatselijk afgedekt. De werken werden stilgelegd omdat er niet conform de veiligheidsvoorschriften werd gewerkt. De aannemer werkt wel nog verder aan de omheining rond het gebied. Dit zal eind juni afgerond zijn.

Er wordt met alle betrokken partijen (bodemsaneringsdeskundige, Vlaamse Waterweg, gemeente) ter plaatse gegaan om te bekijken hoe verder gewerkt wordt aan de af te dekken zone. Ook voor de Vlaamse Waterweg en de aannemer is dit een moeilijk werk, en een moeilijke zone. Alle partners werken samen om dit verhaal tot een goed einde te brengen.

Wie ongerust is of met vragen zit rond het voormalige asbeststort, kan terecht bij Booms milieuambtenaar Natascha Segers, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De laatste stand van zaken lees je op www.boom.be.

©2015 Copyright by Lokale PolitieZone Rupel

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok