Nieuws en duiding

Herboren preventiedienst krijgt uniek adres op Grote Markt

20200528 gemeente Boom1w
Waar? HiER!

De aandachtige Bomenaar kon de laatste tijd heel wat bedrijvigheid merken aan het vroegere CM-gebouw op de Grote Markt. Op 2 juni is het zover! Dan opent het preventiehuis onder de naam ‘HiER’ voor jou en alle andere inwoners. Niet met de klassieke onthaalbalie die we gewend zijn, maar met een totaal nieuw concept. Daarnaast zal dit gebouw de uitvalsbasis worden van de gemeenschapswachten en de Boomse wijkinspecteurs. Het politieonthaal blijft op het Jozef Van Cleemputplein 5.

20200528 DSC 0856w2
Bij jou in de buurt

De preventiedienst zal voortaan workshops en infomomenten organiseren voor elke Bomenaar, in samenwerking met de scholen een pakket op maat van de jongeren uitwerken en zelf ook veel meer actief zijn op straten en pleinen bij jou in de buurt.

Vrije inloopmomenten
Er zijn vrije inloopmomenten voorzien. Jongeren zijn elke woensdagnamiddag welkom van 12u30 tot 14u30. Voor volwassenen is dat elke donderdag van 17u tot 19u. Spring gerust eens binnen, hou afstand en breng jouw mondmasker mee.

20200528 DSC 0824w
Vier thema’s
Verschillende keren per maand voorziet de preventiedienst activiteiten die passen binnen vier centrale thema’s: inbraak, drugs, huiselijk geweld en cybercrime. Hier is voor elk wat wils: van weerbaarheid tegen groepsdruk en verslavingen voor scholieren tot het herkennen van valse e-mails voor senioren. Inschrijven kan tot één week op voorhand via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op het nummer 03 880 18 80. Hou zeker de kalender in de vitrine op de Grote Markt, sociale media of www.boom.be in het oog.
20200528 DSC 0821w

©2015 Copyright by Lokale PolitieZone Rupel

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok