Nieuws en duiding

Politie arresteert acht verdachten in drugsdossier

 

huiszoeking 142852b BOOM/WILLEBROEK/ANTWERPEN/EDEGEM/LIER/MERELBEKE - Woensdagochtend 23 juni viel de politie tegelijkertijd binnen op negen plaatsen in de provincies Antwerpen en Oost-Vlaanderen in het kader van een gerechtelijk onderzoek in het drugsmilieu. Bij de huiszoekingen nam de politie naast dealerhoeveelheden cocaïne 25 gsm’s en drie auto’s in beslag waarmee vermoedelijk werd gedeald. Acht verdachten werden gearresteerd en meegenomen voor verhoor. Zij werden woensdag en donderdag door het Antwerpse parket voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Zes verdachten werden onder aanhoudingsmandaat geplaatst.

 

PZR. Hier. Nu.  Morgen.

De lokale politiezone Rupel nam de leiding in dit dossier nadat zij een criminele organisatie op het spoor was gekomen die vermoedelijk op grote schaal handelt in cocaïne. Via verschillende koeriers en zogeheten safe houses zou aan huis geleverd worden in een gebied tussen Antwerpen, Halle en Gent. Bij de actie kreeg politiezone Rupel de steun van collega’s uit politiezones Antwerpen, Mechelen-Willebroek, Hekla, Lier, Rhode & Schelde en drugshonden van de federale politie, lokale politie Antwerpen, Berlare-Zele en het Ministerie van Financiën (douane). De actie verliep zoals gepland en zonder noemenswaardige incidenten.

 

©2015 Copyright by Lokale PolitieZone Rupel

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok