Lokale PolitieZone Rupel organiseert striptekenwedstrijd

Politiekalender2017 4731w
RUPELSTREEK – De Lokale PolitieZone Rupel organiseert opnieuw een wedstrijd voor de volgende editie van de politiekalender. Vorig jaar mocht iedereen foto's inzenden, nu worden het striptekeningen. Wie wil, kan nog tot eind augustus een striptekening inzenden en maakt hiermee kans om in de politiekalender van 2018 te verschijnen. De winnende tekenaars krijgen een prijzentas en een rondleiding op het zonecommissariaat.

Van foto naar striptekening
Voor de eerste politiekalender editie 2017 gaf de Lokale PolitieZone Rupel iedereen de kans om een zelfgemaakte foto over de Rupelstreek in te zenden. Het resultaat hangt nu in menig Rupels huisgezin aan de muur. Op de politiekalender van volgend jaar prijkt misschien wel uw striptekening over het thema ‘politie’, want ook deze keer krijgen de beste inzendingen een mooie plaats in de kalender. Bovendien ontvangen de winnaars persoonlijk een attentie en rondleiding van de Lokale PolitieZone Rupel.

Praktisch
Om deel te nemen, stuurt u uw striptekening in A4-formaat vóór 31/08/2017 naar
Lokale PolitieZone Rupel
striptekenwedstrijd
Jozef Van Cleemputplein 5
2850 Boom

Digitaal inzenden kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Zorg wel voor voldoende resolutie: min. 300 ppi op een A4.

Eén striptekening of een drieluik op liggend A4-formaat met als thema ‘politie’ worden in ontvangst genomen. Lijntekeningen in zwart-wit, digitale ontwerpen of gekleurde plaatjes zijn mogelijk zolang er geen auteursrechten worden geschonden. Iedereen mag meerdere keren deelnemen. De winnaars worden eind september 2017 aangeduid door een jury van politie en grafische vormgevers. Veel succes, iedereen!

Snelmenu

Openingsuren
slachtoffer
wijkteam
afwezigheidstoezicht
woninginbraak
preventietips
evenementen
wapenvergunningen
verkeerscontroles en wegenwerken

Maak een afspraak

maak een afspraak

Online aangifte

©2015 Copyright by Lokale PolitieZone Rupel