Speurders verzegelen handelspanden

verzegeling 6562w
Op dinsdag 14 november 2017 hebben speurders van de Lokale PolitieZone Rupel twee handelspanden in Hoboken verzegeld. Het Rupelse economisch-financiële fraudeteam kwam een 20-jarige Bomenaar op het spoor die een autogarage en winkel in auto-onderdelen uitbaatte via een schermvennootschap.

Door de fictieve maatschappelijke zetel in het Brussels hoofdstedelijke gewest en de uitbating in de provincie Antwerpen werden verschillende regionale diensten ingeschakeld. De recherche van de Lokale PolitieZone Rupel voerde samen met het parket van Antwerpen een geïntegreerd onderzoek waarbij een resem aan overtredingen werd vastgesteld. Om alle activiteiten onmiddellijk te stoppen en de handelswaren met het oog op een inbeslagname veilig te stellen, werden de twee panden meteen verzegeld.

Dit is niet het eerste onderzoek rond economische, financiële en sociale fraude van de Lokale PolitieZone Rupel. Eerder dit jaar hebben speurders al verschillende processen-verbaal in 17 andere dossiers opgesteld. Vaak gaat het over inbreuken op het vennootschapsrecht, zwartwerk in prostitutie, illegale gokpraktijken, faillissementen en witwas.

Snelmenu

Openingsuren
slachtoffer
wijkteam
afwezigheidstoezicht
woninginbraak
preventietips
evenementen
wapenvergunningen
verkeerscontroles en wegenwerken

Maak een afspraak

maak een afspraak

Online aangifte

©2015 Copyright by Lokale PolitieZone Rupel