Derde editie politiekalender met tekeningen volgende week in bus

RUPELSTREEK - De Rupelse burgemeesters en de Lokale PolitieZone Rupel stellen met trots de 3de editie van de Rupelse politiekalender voor. Het is deze keer geen ‘gewone’ editie: aan een tekenaar werd gevraagd op papier te zetten wat de Lokale PolitieZone Rupel verstaat onder ‘Samen werken aan veiligheid’. Het resultaat werd een enorme poster, waarvan elke maand een stukje te zien is. 

foto politiekalender college Copy Small

Zoals elk jaar informeren we over wat de politie doet, hoe bepaalde zaken aangepakt worden en hoe inwoners de politie kunnen helpen. Andere aspecten van het politiewerk worden verduidelijkt aan de hand van leuke maar interessante weetjes. Door middel van striptekeningen wil de Lokale PolitieZone Rupel aantonen dat “Samen werken aan veiligheid” echt niet saai hoeft te zijn: het is goed om het ook eens door een speelse bril te bekijken. Echter, politiewerk is en blijft pure en soms bittere ernst.

 

Elke maand wordt een stukje getoond van één groot geheel: een enorme poster in stripvorm. Inwoners uit de Rupelstreek krijgen de kans om maandelijks zo’n grote poster te winnen, door deel te nemen aan de wedstrijd die elke maand georganiseerd wordt. Meer info is terug te vinden op de website: www.politiezonerupel.be/politiekalender. Deelnemen kan vanaf 8 januari 2018.

De Rupelse politiekalender wordt gedrukt in 28 500 exemplaren en alle gezinnen woonachtig in de gemeenten Boom, Rumst, Niel, Schelle en Hemiksem ontvangen komende week hun persoonlijk exemplaar in de editie van de gemeente waar zij wonen. Mensen die in het komende jaar als nieuwe inwoners naar de Rupelstreek verhuizen, ontvangen van hun wijkinspecteur ook een exemplaar.

De vorige edities van de Politiekrant kunnen nog steeds worden geraadpleegd op de website www.politiezonerupel.be onder de button ‘communicatie-publicaties’.

Snelmenu

Openingsuren
slachtoffer
wijkteam
afwezigheidstoezicht
woninginbraak
preventietips
evenementen
wapenvergunningen
verkeerscontroles en wegenwerken

Maak een afspraak

maak een afspraak

Online aangifte

©2015 Copyright by Lokale PolitieZone Rupel