Snelmenu

Openingsuren
slachtoffer
wijkteam
afwezigheidstoezicht
woninginbraak
preventietips
evenementen
verkeerscontroles en wegenwerken

Zure boetes voor zoete broodjes

horeca 6916w
Van zaterdag 20 op zondag 21 januari 2018 heeft de Lokale PolitieZone Rupel samen met bijzondere inspectiediensten negen horecazaken in de Rupelstreek gecontroleerd. In totaal werden veertien processen-verbaal opgesteld, goed voor vele duizenden euro's.

illegale tewerkstelling
De Lokale PolitieZone Rupel heeft in de negen zaken drie personen zonder verblijfspapieren aangetroffen. Bij twee van hen kon duidelijk tewerkstelling worden aangetoond, hetgeen de 'werkgever' een boete van drie maandlonen zal kosten.

slots

Eén café hield zich niet aan de wetgeving op de kansspelinrichtingen en mag zich aan een boete van €4.000 verwachten en een verbod op toekomstige uitbating van een café met gokkasten.

rookverbod

Twee processen-verbaal werden opgesteld voor het rookverbod in een café en een discotheek.

zwartwerk

Daarnaast hebben inspecteurs van politie en bijzondere inspectiediensten (RVA, sociale inspectie, Toezicht sociale wetten) acht pv's opgesteld voor zwartwerk en inbreuken op de sociale wetgeving.


horeca 6939w

cannabis
In de Rupelstreek liep tegelijkertijd ook een actie die gericht was tegen drugs. Daarbij werden 21 gevoelige plaatsen extra in het oog gehouden. Politie-inspecteurs doorzochten bij aanwijzingen met de hulp van een drughond vijftien auto's en één woning. In totaal werd 10 gram cannabis gevonden.

meld zelf

Wilt u ons zelf een plaats melden waarover u een vreemd gevoel heeft? Klik hier. Ziet u verdachte personen? Bel meteen 101! Samen werken we aan een veilige Rupelstreek.

©2015 Copyright by Lokale PolitieZone Rupel