KC DBA w

Beste surfer,

Ofwel ben je een inwoner van één van de vijf gemeenten van onze politiezone, ofwel ben je eenvoudigweg een geïnteresseerde bezoeker van de website van de Lokale PolitieZone Rupel. In beide gevallen wenst het voltallige personeel van de politiezone en de korpsleiding jou van harte welkom op onze website.
Wij hebben getracht aanvullend op het jaarverslag, de gemeentelijke informatiebladen en krantenartikels een bijkomend medium te creëren om jullie enerzijds toe te laten onze politiezone beter te leren kennen en anderzijds om jullie een schat aan informatie mee te geven.

Onze website, die we in eigen beheer hebben, heeft de betrachting je een zo ruim mogelijk overzicht te bieden van o.a.:

  • de manier waarop onze diensten zijn georganiseerd: zo kan je jouw wijkteam opzoeken via het snelmenu hiernaast. Spreek jouw wijkinspecteur gerust aan, stuur een berichtje of maak online een afspraak.
  • de krachtlijnen binnen onze zone
  • interessante of nuttige links en wetenswaardigheden
  • actuele informatie op de onthaalpagina

Bovendien kan je afwezigheidstoezicht aanvragen door een formulier te downloaden en het ingevuld terug te bezorgen.Zie je iets verdachts of wil je een probleem van overlast of onveiligheid melden, aarzel dan niet ons meldingsformulier online in te vullen. Wij doen het nodige.
Bepaalde snelheidscontroles kondigen we aan met slechts één doel: de snelheid op die plaatsen te doen verminderen. Maar let op, niet alle controles worden op voorhand bekend gemaakt!

Deze website is een eerste aanzet om een bepaalde mate van interactiviteit met onze bevolking op te bouwen. Heb je nog opmerkingen of ideeën, laat ons dan weten wat je interessant vindt over de politie en haar werking.

Namens de medewerkers van de Lokale PolitieZone Rupel wens ik je veel surfplezier.

Gwen Merckx
Hoofdcommissaris
Korpschef

Snelmenu

Openingsuren
slachtoffer
wijkteam
afwezigheidstoezicht
woninginbraak
preventietips
evenementen
wapenvergunningen
verkeerscontroles en wegenwerken

Maak een afspraak

maak een afspraak

Online aangifte

©2015 Copyright by Lokale PolitieZone Rupel