Online aangifte

police-on-web

PolitieZone Rupel

Diefstal uit woning

Even niet thuis? Sluit ramen en deuren! Een inbraak is zo gebeurd maar laat een verschrikkelijk gevoel achter. Onze beste tips om de kans op een inbreker te verkleinen, vind je hier.

Diefstal uit auto's

Nog al te vaak worden autoruiten ingeslagen op zoek naar gps-toestellen of boorddocumenten. Hoe duurder en ingewikkelder onze elektronische hebbedingetjes worden, hoe gegeerder ze zijn voor criminelen. Lees hier onze tips om een diefstal uit jouw wagen te voorkomen.
Let ook op voor bedrijfsvoertuigen met werkmateriaal of achtergelaten vrachtwagens met gesloten oplegger!

Preventieve tips tegen fietsdiefstal

Je fiets met een goed slot aan de wereld verankeren, blijft de gouden tip nummer één. Lees hier hoe je een degelijk slot kan herkennen...

Staat uw gestolen fiets op het internet?

Alle gevonden fietsen die we niet kunnen linken aan hun rechtmatige eigenaar, plaatsen we online met een foto en beschrijving. Klik hier om te kijken of we jouw fiets hebben gevonden.

Beveilig jouw smartphone of tablet

Jouw gsm is erg mobiel en kwetsbaar om gestolen te worden. Maar let ook op voor het stelen van jouw online gegevens. Klik hier voor onze tien beste tips.

Tips tegen fraude

Is iets te mooi om waar te zijn? Dan is dat meestal ook zo! Lees hier meer tips tegen fraude.

©2015 Copyright by Lokale PolitieZone Rupel

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok