Preventietips

Voorkom winkeldiefstal

De Lokale PolitieZone Rupel heeft eigendomsdelicten zoals diefstal in haar veiligheidsplan als topprioriteit opgenomen. De politie zet daarom extra mensen en middelen in om ook uw zaak, winkel of warenhuis zo veilig mogelijk te houden.

De politie is echter niet de enige schakel in deze veiligheidsketen. U kan als eigenaar, zaakvoerder, verantwoordelijke of verkoper samen met de Lokale PolitieZone Rupel de strijd (verder) aanbinden tegen winkeldieven. 

Klik hier voor een aangifteformulier voor het melden van een winkeldiefstal met een onbekende dief. Vul op voorhand in alle rust de gevraagde gegevens in en bel, fax of mail het registratieformulier naar de vermelde contactgegevens. Bij een dringende heterdaadsituatie belt u het beste onmiddellijk het 24/7 noodnummer 101 of 112. 

Als u nog vragen heeft over hoe u uw zaak nog beter kan beveiligen, kan u een afspraak maken met een van onze diefstalpreventieadviseurs op het telefoonnummer 03 443 09 00 of via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wenst u nog andere niet dringende idee├źn of suggesties te bespreken over de veiligheid van uw zaak of omgeving, spreek dan gerust uw wijkinspecteur aan. Klik hier om te weten wie uw wijkinspecteur is en hoe u hem of haar kunt contacteren.

Klik hier om een informatiebrochure voor zelfstandige ondernemers met meer tips te lezen.

Klik hier voor het aangifteformulier bij een telefonische aangifte van winkeldiefstal.

Snelmenu

Openingsuren
slachtoffer
wijkteam
afwezigheidstoezicht
woninginbraak
preventietips
evenementen
wapenvergunningen
verkeerscontroles en wegenwerken

Maak een afspraak

maak een afspraak

Online aangifte

©2015 Copyright by Lokale PolitieZone Rupel