Snelmenu

Openingsuren
slachtoffer
wijkteam
woninginbraak
preventietips
evenementen
verkeerscontroles en wegenwerken

Online aangifte

police-on-web

Verkeerscontroles en wegenwerken

snelheid interceptie 0735w
Snelheidscontroles

januari  

februari

6 Tunnelweg Niel    1  Fabiolalaan Schelle
11 Industrieweg Boom    9  Kerkhofstraat Boom
18 Assestraat Hemiksem    16  Sint-Hubertusplein Niel
25 N177 Schelle    18  Heuvelstraat Hemiksem
28 Kerremansstraat Rumst    24  Molenstraat Rumst

 

Opgelet! Naast deze aangekondigde controles zijn er ook niet-aangekondigde.
Een gewaarschuwde chauffeur is er twee waard!

Wegenwerken
Verkeershinder naar aanleiding van een ongeval of een wegverzakking is heel tijdelijk. Andere verkeershinder is perfect in te plannen, zoals bij wegenwerken.

Alle geplande wegenwerken en evenementen in de politiezone vind je op wegenwerken.be. Je vindt er alle verkeershinder die voor een langere periode een ruime invloed heeft op het verkeer in een straat of een gemeente. Wat niet op de website verschijnt, is een container die voor één dag werd aangevraagd. Ook werkzaamheden die slechts één dag duren en beperkte invloed hebben, komen niet op de website.

Zelf een verhuis gepland?
Wanneer je zelf tijdelijk een deel van de openbare weg wilt innemen (verhuis, container, stelling), dan ben je verplicht dit kenbaar te maken aan de wegbeheerder om de nodige papieren en verkeersborden te kunnen aanvragen. Voor de gemeenten Boom, Hemiksem, Niel en Rumst kan je terecht op https://app.eaglebe.com. Voor de gemeente Schelle kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

©2015 Copyright by Lokale PolitieZone Rupel

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok