Verkeerscontroles en wegenwerken

Verkeershinder naar aanleiding van een ongeval of een wegverzakking is heel tijdelijk. Andere verkeershinder is perfect in te plannen, zoals bij wegenwerken.

Snelheidscontroles

september

augustus

 2Hoge Vosbergstraat Rumst
 4Sint-Bernardsesteenweg Hemiksem
 5Heidestraat Schelle
10Gevaertlaan Boom
 14Tunnelweg Niel
17
Tuinwijk Rumst
 21
Kleidaallaan Hemiksem
23
N177 Schelle
 26
Beukenlaan Boom
25
Rupelstraat Niel

 

Opgelet! Naast deze aangekondigde controles zijn er ook niet-aangekondigde.
Een gewaarschuwde chauffeur is er twee waard!

Wegenwerken
Verkeershinder naar aanleiding van een ongeval of een wegverzakking is heel tijdelijk. Andere verkeershinder is perfect in te plannen, zoals bij wegenwerken.

Alle geplande wegenwerken en evenementen in de politiezone vind je op wegenwerken.be. Je vindt er alle verkeershinder die voor een langere periode een ruime invloed heeft op het verkeer in een straat of een gemeente. Wat niet op de website verschijnt, is een container die voor één dag werd aangevraagd. Ook werkzaamheden die slechts één dag duren en beperkte invloed hebben, komen niet op de website.

Zelf een verhuis gepland?
Wanneer je zelf tijdelijk een deel van de openbare weg wilt innemen (verhuis, container, stelling), dan ben je verplicht dit kenbaar te maken aan de wegbeheerder om de nodige papieren en verkeersborden te kunnen aanvragen. Voor de gemeenten Boom, Hemiksem, Niel, Rumst of Schelle kan je terecht op https://app.eaglebe.com.

Laatste
nieuws

Meer nieuws

Aanpassing politiereglement Tomorrowland

Aanpassing van het politiereglement van kracht tijdens Tomorrowland/Dreamville

Lees meer

Politiereglement Tomorrowland

Op de gemeenteraden van Rumst en Boom van juni werd het politiereglement van kracht tijdens Tomorrowland/Dreamville aangepast. In het reglement ligt een grote focus op mobiliteit - er werden wijziging…

Lees meer

Een evenement aanvragen? Dat doe je vanaf nu via EagleBe

Een evenement of activiteit organiseren vraagt een goede voorbereiding en planning. Ben je wel in orde met het politiereglement? Wat moet je doen om met de brandveiligheid in orde te zijn?

Lees meer